MCM Bug after uninstall/reinstall

View previous topic View next topic Go down

MCM Bug after uninstall/reinstall

Post by trelensis on 29th October 2014, 11:56

Hi,
I wanted to try the new Alpha version. I just disabled the previous version with NMM and activated the new one and everything went fine.

When i wanted to re-enable the old version (since the alpha version is not yet stable), i used the uninstall button, saved my game, disabled the Alpha version, then enabled the old version.

The problem is, now the Equipping Overhaul MCM menu doesn't seems to work. When i open it, i have the splash screen(name of the mod + torch/sword image), and the menu on the left. But when i click on one of the menu item, nothing happens. I still have the splash screen, and that's all.

Also the mod doesn't work, so maybe it's just disactivated, since i can't access the menu i can't tell.
avatar
trelensis
Egg
Egg

Posts : 2
Join date : 2014-10-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MCM Bug after uninstall/reinstall

Post by DragonDude on 29th October 2014, 15:36

Upgrading to and downgrading from the alpha version in those manners are currently not supported. That's one of the reasons it is an alpha. Your save is possibly already corrupt due to not disabling the mod entirely before upgrading to the alpha.

Did you keep your original save game from before you upgraded? You will want to revert to that.

It is possible to re-enable the mod using console commands to end and start the script handling quests again, but that won't change the fact that your save is possibly corrupt and may be unstable.

If you want to try it anyways, here's the commands:
StopQuest ddUnequipHandler
StopQuest ddUnequipMCM
StartQuest ddUnequipHandler
StartQuest ddUnequipMCM
They should get the mod and menu working once again.
avatar
DragonDude
Holy Dragon
Holy Dragon

Posts : 89
Join date : 2014-03-14
Location : Ontario, Canada

View user profile http://dragondudemods.canadian-forum.com

Back to top Go down

Re: MCM Bug after uninstall/reinstall

Post by trelensis on 30th October 2014, 06:24

Thanks for the answer.
Everything seems to work fine after restarting the 2 quests.

avatar
trelensis
Egg
Egg

Posts : 2
Join date : 2014-10-29

View user profile

Back to top Go down

Re: MCM Bug after uninstall/reinstall

Post by DragonDude on 30th October 2014, 20:30

Awesome, glad it worked Very Happy
avatar
DragonDude
Holy Dragon
Holy Dragon

Posts : 89
Join date : 2014-03-14
Location : Ontario, Canada

View user profile http://dragondudemods.canadian-forum.com

Back to top Go down

Re: MCM Bug after uninstall/reinstall

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum